mandag 15. juni 2009

Oppdateringar...

Ser at det har gått litt vel lang tid sidan sist oppdatering, men eg får bruke den gode, gamle unnskuldinga med eksamenslesing for den slappe bloggeaktiviteten min i det siste!

4 eksamenar vart det i vår; glasiologi, marin geologi, vidaregåande sedimentologi og stratigrafi og dateringsmetodar i kvartær var faga. Puh...godt å vere ferdig iallefall, jamvel om eg ikkje har ein god feeling for alle faga!

Siste eksamenen vart gjort unna på måndag den 8.juni, og same kvelden var det klart for konsert med Mötley Crüe i Bergenshallen! Denne konserten hadde eg sett fram til i fleire månader, og det same hadde Karin. Diverre vart det ikkje konsert på Karin grunna fjøsstyr, men heldigvis vart Siv Oddny med meg, og me hadde det kongemoro på konserten! Dette var ein av tidenes konsertar, utan tvil, no har eg hatt lyst til å gå på konsert med Mötley sidan eg var 5 år!
Etter konserten var det heimover etter at Karin kom til Åsane og møtte meg og me hadde ein kort tur på Ikea. So har det gått i jobbing, jobbing og atter jobbing, med ein kort stopp på Breheimsenteret for kaffi og is, og ein kort stopp på Fjellheim i dag for kaffi og is der også;)

Idag var eg og Karin på besøk til Anki og Noah og Christoffer, og det var kjempestas! Det var godt å komme seg vekk frå hotellet ei stund, og eg trur det var godt for Anki å få nokre ekstra armar på besøk:) Eg og Karin gjekk iallfall rundt med kvar vår unge på armen for ei stund, slik at Anki som endå ikkje hadde fått i seg frukost i tolv-tida kunne få ete litt!
Eg hadde endå ikkje sett huset til Anki og Magne, so eg tok meg også ein liten tur rundt i huset for å sjå kor flott dei ha fått det.
Dei to tvillingane var supersøte og svært so fornøyelege, iallefall når dei hadde blitt mata og fått ut det dei skulle få ut, antan det var i den eine eller den andre enden...:)

Fotoshoot vart det sjølvsagt, her er nokre av bileta:

Karin og Christoffer i full gong med mating, han var nesten like god til å ete som meg!


Noah var flink til å ligge i stolen og posere!

Mmm...mat!


Slik går nu dagan.... Anki alltid blid!


Eg matar Noah, medan Karin underhelde Christoffer. Dei får iallefall oppmerksomheit!;)


Christoffer føl med på kva Karin seier med store auge!


Christoffer aka mini-Magne til venstre, og Noah aka mini-Anki til høgre.


Bleieskiftarbeidaren står på! Her var det Noah sin ugunstige odør som førte til bleieskift....


Dei to små poserer som heltar!

4 kommentarer:

Anne Marte sa...

Du er mykje slappare med blogginga enn meg. Og det skal litt til!

Karin sa...

ho e faktisk veeeeldig mykje slappare enn deg når de gjeld blogginga;D

UPDATE,MARTHE !!!

Karin sa...

ho e faktisk myyyyyyyyykje slappare med bloggingi ;D

UPDATE MARTHE!!!!

Karin...igjen.. sa...

????? dobbelt??